VM 2022

1 min læsningLuis Enrique tror på dansk overraskelse og udpeger favorit: Hvis ikke Spanien skal vinde, så lad dem vinde VM

Luis Enrique debuterede som streamer fredag aften. Her var der plads til sjove og seriøse kommentarer før VM-slutrunden i Qatar.

1 min læsning
Spanien træner under Luis Enrique ved VM i Qatar.
Foto: REUTERS/Marko Djurica

– Jeg vil læse jeres kommentarer, men chatten løber så hurtigt over skærmen. Det er som Nico Williams.

Sådan lød det fra den spanske landstræner Luis Enrique, der undervejs i sit pressemøde/stream-format havde over 150.000 seere på samme tid.

Undervejs i det timelange Twitch-livestream faldt snakken på, hvem den spanske landstræner tror på som overraskelsen ved VM.

– Holland har været gode, siden Van Gaal tog over. Det samme har Danmark. De kunne godt være årets overraskelser til VM. Jeg håber, at det bliver Spanien, selvom det selvfølgelig ikke ville være overraskende for netop mig, siger den spanske chef.

– Hvis ikke vi vinder, så vil jeg have, at Argentina vinder. En verdensklassespiller som Messi, kan gå på pension som verdensmester, i hvad der ville være hans sidste VM. Selvom jeg tror på, at han kan spille i det næste også, siger Enrique ifølge Marca.

Og så til spørgsmålet om man kan forvente flere livestreams fra den spanske landstræner. Svaret er klart. Det kan man.

– I morgen samme tid, det her er terapi for mig. Selvfølgelig afhænger det af, om jeg har lyst. […] Men efter at have set jeres gode respons på det, så vil vi være her igen i morgen, sluttede Enrique.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer