VM 2022

2 min læsningWass, Mæhle og Bah: Sådan fejrer vi VM-guld

Der er ikke helt enighed om, hvordan de danske spillere vil fejre det, hvis - eller når - de den 18. december står med VM-pokalen.

2 min læsning
De danske landsholdsspillere Daniel Wass og Joakim Mæhle har allerede lagt planer for, hvordan de vil fejre en VM triumf.
Soccer Football - Euro 2020 - Quarter Final - Czech Republic v Denmark - Baku Olympic Stadium, Baku, Azerbaijan - July 3, 2021 Denmark's Daniel Wass and Joakim Maehle celebrate after the match Pool via REUTERS/Tolga Bozoglu

De fleste danske fodboldfans har formentlig allerede tænkt tanken.

For hvad skal der ske, hvis Simon Kjær den 18. december løfter VM-pokalen i Qatar.

Den tanker er der også flere af de danske spillere der har haft, og faktisk gider Daniel Wass slet ikke høre det ‘hvis’, der signalere, at der er usikkerhed om den kommende danske triumf.

– Hvis vi vinder VM, det er det, vi tager derned for [..], lyder det fra reporteren, inden Daniel Wass bryder ind.

– Dumt du siger ’hvis’.

– NÅR vi vinder VM, hvad er det første du gør, når vi kommer hjem?

– Så skal vi vel på rådhuset og have pandekager, lyder det fra Daniel Wass.

Du kan se hele DBU’s video herunder:

Hos den danske Atalanta-spiller, Joakim Mæhle, vil en meritterende VM-triumf ikke afføde andet end en tilbagevenden til hverdagen.

– Hvordan jeg fejrer at vinde VM? Så tror jeg, jeg skal tilbage til Italien og løbe triathlon eller sådan noget? Vi laver ikke andet end at løbe marathon, lyder det fra nordjyden, der dog strækker sig en smule længere.

– Jeg håber, vi har fået et ‘greenpass’ til at kunne få en øl, selvom vi ikke er i fanzonen. Det går jeg da ud fra, at vi får lov til, og så kan det være, at jeg tager et ekstra spil Call of Duty, lyder det fra den danske fanfavorit.

Det danske landshold lægger ved VM ud med en kamp mod Tunesien tirsdag den 22. november.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer