VM 2022

1 min læsningJuventus overvintrer på tredjepladsen i Serie A efter sejr i topkamp

Juventus slog Lazio 3-0 og klemmer sig dermed over Rom-klubben i tabellen. AC Milan slog tidligere Fiorentina og er dermed på andenpladsen.

1 min læsning
Moise Kean var afgørende for Juventus
Foto: Reuters

Juventus har i denne sæson været en skygge af sig selv, da de efter ni kampe stod med kun 13 point. Siden da er det dog gået en del bedre for holdet fra Torino. Søndag blev det nemlig til den sjette sejr på stribe, da de slog Lazio med 3-0.

Netop i søndagens kamp, var der dømt topopgør, da Lazio lå nummer tre inden kampen, mens Juventus var placeret som nummer fem. Efter sejren til Den Gamle Dame, er de nu rykket op som nummer tre i Serie A.

Moise Kean fordoblede sin måltotal for sæsonen, da han scorede til både 1- og 2-0 inden Arkadiusz Milik lukkede og slukkede opgøret med sin scoring til 3-0.

26 mand klar til slutrunde: Her er de sidste fem navne i Danmarks VM-trup

Tidligere søndag var AC Milan også i kamp. De hev en sen 2-1-sejr i land mod Fiorentina i en kamp, hvor de ellers bragte sig foran efter blot to minutter på mål af Rafael Leao, før Antonin Barak udlignede.

Det lignede længe en pointdeling, men i overtiden var Nikola Milenkovic uheldig at sætte bolden i eget mål. Dermed er AC Milan oppe på andenpladsen, men stadig hele otte point efter førerholdet fra Napoli.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer