VM 2022

1 min læsningCV i klar tale: Dumper hele Brøndby efter skidt halvsæson

Carsten V. Jensen er ikke tilfreds med hverken sig selv, Niels Frederiksen eller Brøndby-truppen. Det fortæller han efter nederlaget til Viborg FF.

1 min læsning
Carsten V. Jensen ikke tilfreds med Brøndby IF
Fodbolddirektør i Brøndby Carsten V. Jensen før superligakampen Brøndby - FC Midtjylland på Brøndby Stadion mandag den 29 . august 2022.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Utilstrækkelig præstation.

Sådan er beskrivelsen af karakteren 00. Samtidig er det også den beskrivelse Carsten V. Jensen giver hele Brøndbys trup på bagkant af efterårssæsonen i Superligaen.

Fodbolddirektøren i Brøndby IF er langt fra tilfreds – og det er ikke kun spillerne, han ikke mener har leveret tilstrækkeligt for holdet fra Vestegnen. Det fortæller han efter kampen mod Viborg FF til discovery+.

– Der er ikke nogen i Brøndby, der er bestået. Det er hele vejen rundt. Vi kan starte med undertegnede, og så kan vi tage træneren og så spillerne. Det er en samlet præstationsenhed.

– Det er nok ikke en Formel 1-motor i øjeblikket, men i hvert fald en motor, hvor tingene skal stemme, og det har ikke stemt for os, som vi gerne vil, siger CV.

Brøndby går på VM-pause på en øjeblikkelig 10.plads i Superligaen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer