Highlights: Fire Rodrigo-mål da Tottenham overkom tre Leeds-føringer med vanvittigt comeback

Lørdag var der danskerbrag på Tottenham Hotspur Stadium. Men det blev to gange Rodrigo der stjal spotlyset, da Tottenham tog alle tre point med et vildt comeback.

Tottenham Hotspur's Uruguayan midfielder Rodrigo Bentancur celebrates with teammates after scoring his team's fourth goal during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Leeds United at the Tottenham Hotspur Stadium in London, on November 12, 2022. (Photo by ISABEL INFANTES / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

To VM-danskere stod lørdag eftermiddag overfor hinanden, da Rasmus Nissen Kristensen og Leeds gæstede Tottenham Hotspur, der havde Pierre-Emile Højbjerg med fra start.

Hele tre gange var Leeds foran, men Tottenham ville ikke lade sig knække og tog sejren til allersidst.

I første halvleg bragte Crysencio Summerville Leeds på 1-0, inden Harry Kane udlignede et kvarter senere. Leeds fik dog en føring med i omklædningsrummet i pausen, da Rodrigo med sit mål kort før pausen nettede for fjerde kamp i træk.

I anden halvleg svarede Ben Davies tilbage med et drøn fra kanten af feltet, inden Rodrigo scorede sit andet mål i kampen og bragte Leeds på 2-3 med et kvarter tilbage.

Til gengæld ville en anden Rodrigo lege med, da Rodrigo Bentancur på to minutter gjorde det til både 3-3 og slutresultatet 4-3, der sørger for, at Tottenham bliver i top fire i VM-pausen.

Tottenham 0-1 Leeds (Crysencio Summerville 10′)

Tottenham 1-1 Leeds (Harry Kane 25′)

Tottenham 1-2 Leeds (Rodrigo 43′)

Tottenham 2-2 Leeds (Ben Davies 51′)

Tottenham 2-3 Leeds (Rodrigo 76′)

Tottenham 3-3 Leeds (Rodrigo Bentancur 81′)

Tottenham 4-3 Leeds (Rodrigo Bentancur 83′)