VM 2022

1 min læsningArsenal slår hul på fem point til City med Ødegaard som dobbelt målscorer mod Wolves

Efter en sejr på 2-0 har Arsenal etableret sig i toppen af Premier League med et forspring på fem point ned til Manchester City.

1 min læsning
Arsenal's Norwegian midfielder Martin Odegaard celebrates scoring his team's first goal during the English Premier League football match between Wolverhampton Wanderers and Arsenal at the Molineux stadium in Wolverhampton, central England on November 12, 2022. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Arsenal kan i VM-pausen se på stillingen og konstatere, at der er fem point ned til Manchester City på andenpladsen i Premier League.

Det står klart, efter Mikel Arteta og co. tog en sikker 2-0 sejr på Molineux mod Wolverhampton med to scoringer fra anfører Martin Ødegaard. Hjemmeholdet viste sig ellers som en hård nød at knække og var af flere omgange også tæt på Aaron Ramsdales mål.

Først efter 55 minutters fodbold lykkedes det for Martin Ødegaard at finde netmaskerne, da Fabio Vieira fandt ham tæt under mål. Tyve minutter senere fik nordmanden en ripost i skydeteltet mod Wolverhamptons mål. Den blev sendt ind i nærmeste hjørne, og Arsenal tager med 2-0-sejren på VM-pause på førstepladsen i Premier League, mens Wolves ligger sidst.

Wolverhampton 0-1 (Martin Ødegaard 55′)

Wolverhampton 0-2 (Martin Ødegaard 75′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer