VM 2022

2 min læsningStjerne behandles med alternative metoder: Heksedoktor skal fjerne skade før VM 2022 i Qatar

Flere spillere kæmper fortsat med skader frem mod VM 2022 i Qatar. Nu tager en af VM-slutrundens stjerner alternative midler i brug for at nå at blive klar til kamp i tide.

2 min læsning
Senegals Sadio Mané skal behandles af heksedoktor for at blive sin skade kvit før VM 2022 i Qatar.
Foto: Thaier Al-Sudani/Reuters/Ritzau Scanpix

Flere af fodboldens store stjerner kæmper med at blive deres skader kvit før VM 2022 i Qatar.

Mens flere stjerner allerede er udelukket fra at deltage ved VM grundet skader, så er nogle få alligevel blevet udtaget til deres respektive nationers VM-trupper i håb om, at de stadig kan nå at blive klar i tide.

Én af dem er senegalesiske Sadio Mané, som tidligere i dag blev udtaget til Senegals VM-trup. Og her vil man tage alternative midler i brug for, at han når at blive klar til kamp.

Mané blev skadet så sent som i midtugens Bundesliga-opgør mellem Bayern München og Werder Bremen.

Her måtte den 30-årige senegaleser forlade banen efter blot 20 minutters spil på grund af en skade i højre læg.

Mané må siges at være Senegals helt store stjerne, og derfor vil man da også gøre alt for, at Bayern München-stjernen når at blive klar til VM-fodbold.

VM-skader: Disse spillere misser VM 2022 i Qatar

Og med alt menes absolut ALT. Det fortæller landets FIFA-generalsekretær, Fatma Samoura, til Europe 1 ifølge Get France Football News.

– Vi har tænkt os at bruge heksedoktorer for at få Sadio Mané med til VM. Jeg er ikke sikker på, om det virker, men i dette tilfælde afprøver vi det alligevel. Vi håber på et mirakel. Han skal med.

Mané, der tidligere på året blev kåret til årets afrikanske fodboldspiller, er i første omgang med i Senegals VM-trup, men kan ifølge reglerne udskiftes med en anden frem til kort før første VM-kamp.

I første VM-kamp møder Senegal iøvrigt Holland. En kamp der afvikles den 21. november klokken 17:00 dansk tid. Du kan se hele den senegalesiske VM-trup her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer