VM 2022

2 min læsningCornelius efter matchvinder-mål: Noget af det heldigste jeg har prøvet

Andreas Cornelius blev matchvinder for F.C. København, da han med to mål spillede FCK videre i Pokalen. Han var også let til smil over sit første mål.

2 min læsning
Andreas Cornelius blev matchvinder for F.C. København i Pokalen mod Thisted FC
FCKs Andreas Cornelius har scoret sit andet mål til stillingen 1-3 under pokalkampen mellem Thisted FC og FC København i Thisted onsdag den 9. november 2022.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Andreas Cornelius scorede onsdag aften sine to første mål for hovedstadsklubben siden skiftet fra Trabzonspor.

Med sine to mål i den forlængede spilletid mod Thisted FC, sikrede Cornelius, at FCK kunne klemme sig videre til næste runde af Pokalen.

Han glædede sig også over københavnernes videre avancement, selvom han ikke var imponeret over, at de ikke kunne afgører det på 90 minutter.

– Det er dejligt, at vi gik videre. Det havde været en fiasko ikke at gå videre her. Så det er vi glade for. Vi havde nok håbet på at klare det på 90, men der skulle mere til, siger Cornelius.

– Jeg havde lidt håbet på, jeg kunne sidde og nyde kampen på bænken, men det var ikke det, der skulle ske i dag. Det var ikke godt nok, og så var vi nødt til at smide noget ind fra bænken, siger han til Viaplay.

Efterfølgende blev Corner spurgt ind til sit første mål, og om hvorvidt det var med vilje.

F.C. København havde brug for 30 ekstra minutter for at besejre Thisted i Pokalen

– Nej, det er noget af det heldigste, jeg har været med til. Jeg stod bare på flade fødder, og så ramte den mig og gik ind. Jeg tager det hele med, men det var heldigt, fortæller den store landsholdsangriber grinende.

Inden Cornelius drager mod Qatar sammen med resten af det danske fodboldlandshold, skal han forsøge at nedkæmpe AGF, når holdene mødes på Ceres Park på søndag.

Se hele interviewet med Andreas Cornelius øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer