VM 2022

1 min læsningSvensk landstræner regner med Zlatan: Tror han fortsætter

Zlatan Ibrahimovic har flere gange selv afvist et karrierestop, og så er han stadig også i spil til det svenske landshold.

1 min læsning
Den svenske landstræner Janne Andersson har en plads klar til Zlatan Ibrahimovic, hvis og når han kommer tilbage fra sin skade.
Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

Han blev 41 år gammel i oktober, men han er næppe færdig endnu.

Zlatan Ibrahimovic var i sidste sæson med til at vinde det første mesterskab for AC Milan i 11 år, men i denne sæson har han ikke bidraget.

Den store svensker har nemlig siddet ude med en korsbåndsskade siden sommer. Lige nu er han fortsat igang med sin genoptræning, men hvis han ellers selv vil og kan, så er der en plads til ham på det svenske landshold, når han kommer tilbage.

– Vi har ikke afsluttet noget, og han har ikke sagt, at han vil slutte karrieren. Hvis der er nogen, der skal klare den genoptræning, så er det ham. Kommer han tilbage og spiller på det niveau, så tror jeg han er klar på at fortsætte på landsholdet, men det har vi ikke talt om, siger den svenske landstræner Janne Andersson til Aftonbladet.

– Hvis Zlatan kommer tilbage og spiller på det niveau, som han kan, så er han definitivt et alternativ. Hvis der er nogen, der kan komme tilbage, så er det ham, og hvis han vil være med og er god nok, og det vil han være, så er han med, lyder det videre.

Den svenske landstræner forbereder sig lige nu på de to træningskampe, som holdet skal spille i november. To kampe, som har vist sig vanskelige at få spillere frigivet til.

Den sag kan du læse mere om her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer