VM 2022

2 min læsningMikael Uhre før finalebrag: Det minder mig om tiden i Brøndby

Mikael Uhre og Philidelphia Union spiller lørdag aften den afgørende kamp om det amerikanske mesterskab. Det minder danskeren om Brøndby og mesterskabsjagt.

2 min læsning
Foto: Mitchell Leff-USA TODAY Sports

Mikael Uhre og Philidelphia Union spiller lørdag aften sæsonfinalen i MLS.

Her spiller holdet fra østkysten rollen som underdog i opgøret mod Los Angeles FC, der har verdensstjerner som Giorgio Chiellini og Gareth Bale på holdkortet.

MLS-strukturen betyder, at Mikael Uhre og Union har stået i flere knald eller fald-kampe, men det er som sådan ikke noget nyt. Det minder nemlig Uhre om de sidste par kampe i Brøndbys mesterskabssæson i 2021.

– Dengang vidste vi, at vi skulle vinde de sidste to for at blive danske mestre. Derfor er der lidt den samme følelse omkring det hele nu, siger Uhre til Delaware County Daily Times.

Dengang stod Brøndby og Uhre overfor AGF og FC Nordsjælland i sæsonens afgørende kampe.

Avis: Viking pønser på at hente Brøndby-spiller

I Aarhus var presset enormt, da Morten Frendrup blev udvist efter en halv times spil. Brøndbys ti mand lykkedes dog med at tage sejren efter to Uhre-scoringer, hvorefter en 2-0 sejr, der var krydret med endnu en scoring Uhre-scoring, trak titlen i land hjemme mod FC Nordsjælland.

– Det var utroligt. Det er svært at forklare, hvordan det føltes lige efter kampen, da det var meget specielt. Det er noget, jeg altid vil huske, lyder det fra den tidligere Brøndby-angriber.

Highlights: Uhre og Philadelphia finaleklar – kan blive amerikanske mestre i weekenden

I debutsæsonen hos Union har Mikael Uhre fortsat sin flotte målform. I sine første 27 kampe har han leveret 13 mål og seks oplæg. Det håber danskeren bliver udbygget lørdag aften.

Kampen mod Los Angeles FC sættes i gang klokken 21.00 dansk tid.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer