VM 2022

1 min læsningJens Stage forstår godt bænkplads på bænkplads: Det er bare fodboldens regler

Jens Stage virker til at være tilfreds med sin plads som bænkspiller i Werder Bremen. Så længe holdet bare bliver ved med at vinde.

1 min læsning
Soccer Football - DFB Cup - Second Round - SC Paderborn v Werder Bremen - Benteler Arena, Paderborn, Germany - October 19, 2022 SC Paderborn's Marcel Mehlem in action with Werder Bremen's Jens Stage REUTERS/Thilo Schmuelgen DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.

Werder Bremen startede nok engang med Jens Stage på bænken i lørdagens 2-1 sejr mod Schalke 04.

Siden 9. september er det blot blevet til to startpladser for danskeren – begge kampe er desuden endt med nederlag.

Den danske midtbaneslider kom lørdag på banen med et kvarter tilbage, men selvom en bænkplads ofte kan være frustrerende, er Jens Stage forstående overfor trænerens beslutninger.

– Først og fremmest vil jeg fremhæve, at vi får tre point igen. Holdet ser stærkt ud, og der er konkurrence om pladserne. Lige nu spiller vi så godt, at der tit bliver genvalg. På en eller anden måde forstår jeg det godt, selvom jeg ville ønske, at jeg spillede lidt oftere, siger Jens Stage og fortsætter.

– Når de præsterer, som de gør, og vi vinder, så nyder vi godt af tre point, og så har dem der starter også lidt længere snor. Det er fair nok, det har jeg selv draget fordel af tidligere i karrieren. Det er bare fodboldens regler, siger Jens Stage til See.

Video: Uheldige læger fælder Dortmund-spiller og sparker Bochum-spiller i hovedet

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer