Highlights: Rødt kort, seks mål og straffesparksduel sørgede for stor dramatik, da Uhre og co. akkurat missede mesterskabet i MLS-finale

Mikael Uhre var med fra start hos Philidelphia Union, men måtte se til fra bænken, da Gareth Bale gjorde det onde ved Union.

Nov 5, 2022; Los Angeles, CA, US; Los Angeles FC midfielder Kellyn Acosta (23) celebrates with teammates after scoring a goal against the Philadelphia Union in the first half in the 2022 MLS Cup championship game at Banc of California Stadium. Mandatory Credit: Kiyoshi Mio-USA TODAY Sports

Mikael Uhre startede på toppen hos Philadelphia Union i lørdagens finale i årets udgave af MLS. Overfor Union stod vestkystens stærkeste mandskab fra LAFC. Truppen tæller blandt andre Giorgio Chiellini og Gareth Bale, men ingen af de to startede inde hos Los Angeles-holdet.

Mikael Uhre spillede 70 minutter, hvor han kunne se til, at Kellyn Acosta og Daniel Gazdag scorede et mål i hver ende.

Kort efter Uhres udskiftning gjorde Jesus Morillo det til 2-1 for LAFC. Modsvaret kom dog allerede minuttet senere, da Jack Elliot scorede til 2-2 og sendte kampen i forlænget spilletid.

Efter 110 minutters spil så LAFC-målmand Maxime Crepeau rødt, da han som sidste mand bragede sammen med Cory Burke udenfor feltet. Den canadiske målmand fik rødt og måtte forlade banen, med hvad der utvivlsomt lignede et brækket ben.

Efter 124 minutter blev tårnhøje Jack Elliott umiddelbart helten for Philadelphia Union, da han skrabede bolden over stregen til 3-2. Men indskiftede Gareth Bale ville det anderledes, da han efter 128 minutters fodbold udlignede til 3-3 og sendte kampen i straffesparkskonkurrence.

I straffesparkskampen lagde den tidligere FC Barcelona-spiller Christian Tello ud med at brænde for LAFC. Men Philadelphia Unions første sparker Daniel Gazdag misbrugte også sin chance og sørgede for status quo, inden Unions anden sparker Jose Martinez og tredje sparker Kai Wagner begge misbrugte og sendte mesterskabet over til LAFC.

LAFC 1-0 Philadelphia (Kellyn Acosta 27′)

LAFC 1-1 Philadelphia (Daniel Gazdag 59′)

LAFC 2-1 Philadelphia Union (Jesus Murillo 83′)

LAFC 2-2 Philadelphia Union (Jack Elliot 84′)

LAFC 2-3 Philadelphia Union (Jack Elliot 124′)

LAFC 3-3 Philadelphia Union (Gareth Bale 128′)