Highlights: Ajax udklasserede Rangers igen

Udebane eller hjemmebane er et fedt for Ajax, som for anden gang i dette års Champions League var skotske Rangers overlegne.

Highlights fra Champions League gruppespilskampen mellem skotske Rangers og hollandske Ajax.

Der skulle en firemålssejr til, hvis Rangers ville fravriste Ajax pladsen i Europa League.

Det måtte Glasgow-klubben relativt hurtigt indse ikke ville ske, for allerede efter fire minutter bragte Steven Berghuis hollænderne foran på Ibrox.

Efter en halv time blev det også 0-2 for Ajax, da den tidligere superligaprofil, Mohammed Kudus fordoblede. Rangers fordoblede med tre minutter tilbage af kampen ligeledes, men det var deres måltotal i gruppespillet, som sneg sig op på to mål, da James Tavernier reducerede til 1-2.

Løbet var dog for længst kørt, og to minutter efter reduceringen sørgede portugisiske Francisco Conceicao for, at Ajax kan gå til Europa League-knockout-runderne med en 3-1-sejr i bagagen.

Rangers 0-1 Ajax (Steven Berghuis, 4′):

Rangers 0-2 Ajax (Mohammed Kudus, 29′):

Rangers 1-2 Ajax (James Tavenier, 87′):

Dette highlight kan ses i videoen over artiklen.

Rangers 1-3 Ajax (Francisco Conceicao, 89′):