VM 2022

1 min læsningCasper Nielsen man of the match da Club Brügge blev toer

Danskerklubben Club Brügge startede som lyn og torden i Champions League, men de tabte pusten og tirsdag fik de igen kun et enkelt point.

1 min læsning
Casper Nielsen blev man of the match i kampen mellem Leverkusen og Club Brügge.
Foto: Wolfgang Rattay/Reuters/Ritzau Scanpix

Tre sejre i de første tre kampe, og så nul sejre i de efterfølgende tre.

Danskerklubben Club Brügge havde allerede inden tirsdag aftens sidste gruppespilskamp i Champions Leagues gruppe B sikret sig videre avancement.

Forud for kampen mod Bayer Leverkusen havde belgierne sin skæbne i egne hænder, og de kunne med en sejr sikre førstepladsen i gruppen, men sådan skulle det ikke gå.

Der blev nemlig slet ikke scoret i BayArena tirsdag aften, og mens FC Porto samtidig slog Atletico Madrid 2-1, blev Club Brügge henvist til andenpladsen.

Danske Casper Nielsen, der i denne sæson har debuteret i Champions League med fuld spilletid i fem ud af seks gruppespilskampe, blev efter kampen kåret til Man of the Match.

Highlights: Club Brügge fuldente sensationen efter point mod Atlético Madrid på udebane

Club Brügges anden dansker, landsholdprofilen Andreas Skov Olsen, startede for første gang i sæsonen på bænken i en Champions League-kamp, men hans indhop efter 67 minutter gjorde altså ikke den nødvendige forskel.

Bayer Leverkusen skulle også vinde for at sikre den Europa League-adgangsgivende tredjeplads i gruppen, men på grund af Atletico Madrids nederlag i Portugal, var et uafgjort resultat lige akkurat nok, og dermed blev det tyskerne, der snuppede tredjepladsen, da de er bedre indbyrdes end Atletico Madrid.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer