VM 2022

2 min læsningKæk Niels Frederiksen: Man skal passe på med de der hysteriske kællinger

Niels Frederiksen var en tydeligt lettet mand efter Brøndbys sejr over AaB søndag, og cheftræneren sprudlede efterfølgende i interviewene efter kampen.

2 min læsning
Sådan har Niels Frederiksen klaret det i forhold til andre tidligere Brøndby-trænere.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der er fem point imellem nummer tre i Superligaen og nummer ti.

Den information kan være brugbar senere i denne artikel, for det illustrerer nemlig meget godt den pointe, som Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen søndag forsøgte at få frem.

Den 51-årige Brøndby-chef var selvsagt glad for søndagens 3-2-sejr over AaB, men i et efterfølgende interview med Discovery+ ville han ikke lade sig gribe af stemningen, fordi Brøndby pludselig er blot tre point efter Randers FC på tredjepladsen.

– Det er egentlig et meget godt eksempel på, at man skal passe på med de der, og nu siger jeg noget, der ikke er politisk korrekt, men de der hysteriske kællinger, som den ene uge skriger, at det hele er helt ad helvede til og den næste uge siger, at det er helt fantastisk.

– Med andre ord; Det er så tæt en liga, at det er de små ting, der afgør tingene, og der er jo nærmest ingen forskel mellem nummer tre og nummer ti. Jeg synes bare, at vi skal lade være med at lade os svinge for meget ud i enten jubelrus eller at vi går helt i kuldkælderen. Vi gør regnskabet op, når vi har spillet 22 runder, og så må vi se, lød det fra Niels Frederiksen.

Highlights: Schwartaus overtidsscoring sikrer Brøndby sejren over AaB

Det er i skrivende stund Randers FC, der sidder på ligaen tredjeplads med 23 point, mens AC Horsens indtager 10. pladsen med 18 point.

AaB er efter søndagens nederlag en smule isoleret i bunden, hvor Lyngby, der fortsat er uden sejr, dog fortsat ligger længere nede.

Når mandag aftens kamp mellem FC Midtjylland og OB er færdigspillet, resterer der to runder, inden superligaholdene går på VM- og Juleferie.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer