Real Madrid skuffede mod bundhold

Real Madrid var storfavoritter hjemme på Benabeu, men gæsterne fra Girona drillede de forsvarende mestre.

Real Madrid skuffede hjemme mod bundholdet Girona

Det lignede en Real Madrid classic, men Girona ville det anderledes.

Bundholdet fra det nordøstlige Spanien gæstede søndag aften mægtige Real Madrid, og gæsterne hold stand helt til det 70. minut.

Her måtte de dog give fortabt, da Vinicius Junior sendte favoritter i front 1-0, og så plejer historien at være den samme – men ikke i dag.

Girona reagerede nemlig ved at sætte tre friske mand ind fra bænken, og efter fire minutter på banen udlignede veteranen Cristhian Stuani til 1-1.

I kampens overtid fik Real Madrid dog scoret sejrsmålet til 2-1, men Rodrygos mål fik ikke lov at stå, og da tyske Toni Kroos kort efter fik sit andet gule kort, blev en dårlig dag på kontoret cementeret for Real Madrid.

De forsvarende mestre må dermed se FC Barcelona nærme sig bagfra, og hovedstadsklubben har nu kun ét point ned til rivalerne.