VM 2022

2 min læsningNiels Frederiksen: Lige nu er jeg pisse ligeglad

Brøndby tog søndag aften en vigtig sejr over AaB, men cheftræner Niels Frederiksen var ikke ubetinget tilfreds.

2 min læsning
Brøndbys Niels Frederiksen er pisse ligeglad med spillet efter de tre point mod AaB.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Sejren over AaB søndag gav Brøndby tre tiltrængte point.

Sejren kom efter en kamp, hvor Brøndby havde lagt ud som lyn og torden og allerede efter 12 minutter førte 2-0. De lukkede dog AaB tilbage i kampen, og så skulle der altså et tredje Brøndby-mål til for at sikre sejren.

Niels Frederiksen var da også lykkelig for holdets første sejr i fire kampe, men straks efter slutfløjtet gik analytikeren igang inde i cheftræneren, indtil han tog sig selv i det og i stedet gav sig plads til at nyde sejren.

– For mig virker det nogle gange som om, at vi bliver passive. Jeg ved sgu ikke om spillerne bliver en lille smule bange og tænker, at nu skal vi i hvert fald ikke lave nogen fejl, og så spiller man forsigtigt og kommer ikke op i presset [..], nåede Niels Frederiksen at sige til TV3 Sport, inden han afbrød sig selv:

– Men Helt ærligt; lige nu og her i aften, der er jeg pisse ligeglad med alt det, der var de tre point det absolut vigtigste for drengene og for holdet, lød det med et smil fra den tidligere bankmand.

Highlights: Schwartaus overtidsscoring sikrer Brøndby sejren over AaB

I modsætning til flere af de kampe, som Brøndby på det seneste har spillet uafgjort, så var Niels Frederiksen dog ikke sikker på, at hjemmeholdet søndag aften havde fortjent at vinde kampen.

– Fodbold er et mærkeligt spil, nogle af de kampe, vi har spillet uafgjort, synes jeg vi har fortjent at vinde, men jeg er ikke sikker på, at jeg synes, at vi har fortjent at vinde i dag, men sådan er fodbold.

– Jeg synes ikke, vi er det bedste hold i anden halvleg, vi har den største chance med Maxsøs hovedstød på indersiden af stolpen, men jeg synes vi bliver passive og for lange i holdet, lød det således fra Niels Frederiksen.

For Brøndby resterer der nu to kampe, inden holdet går på VM- og julepause. Først skal de en tur til OB, inden Viborg gæster Brøndby i efterårets sidste kamp.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer