VM 2022

1 min læsningTen Hag vil have to dygtige backs på hver side: Hvad med Wan-Bissaka?

Aaron Wan-Bissaka ser ud til at være en færdig mand i Manchester United. Først mistede han sin plads til Diogo Dalot, og nu giver Erik ten Hag ekstra liv til rygterne om et exit.

1 min læsning
Soccer Football - Champions League - Group F - Manchester United v Young Boys - Old Trafford, Manchester, Britain - December 8, 2021 Manchester United's Aaron Wan-Bissaka reacts REUTERS/Craig Brough

Fire minutter.

Så meget tid har Aaron Wan-Bissaka brugt på at spille fodbold for Manchester Uniteds førstehold efter sommerferien.

Den engelske højreback mistede pladsen til Diogo Dalot, der har imponeret under den nye chef, Erik ten Hag, i denne sæson.

Det har fået rygterne om en mulig skilsmisse til at tage til, og efter kampen imod West Ham undlod Erik ten Hag at nævne Wan-Bissaka, da han skulle forklare situationen på højreback.

– Jeg er meget tilfreds med Diogos (Dalot, red) udvikling. I boldbesiddelse er han god, og han har luft til at løbe op og ned. Men jeg bliver nødt til at nævne, at en klub som Manchester United skal have to gode backs, da vi har mange kampe endnu, siger Manchester United-træneren til Sky Sports ifølge Sportbible.

Medie: Disse målmænd overvejer United som erstatning for David de Gea

Med undladelsen af den tidligere Crystal Palace-spiller lader det altså til at en udskiftning i truppen kan være under opsejling.

Manchester United vandt uden Wan-Bissaka over West Ham søndag. Her leverede Christian Eriksen indlægget til Marcus Rashfords mål nummer 100 for United. Det kan du læse mere om her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer