VM 2022

2 min læsningFrankfurt-chef ovenpå rygter om interesse fra storklubber: Det er planen for Lindstrøm

Frankfurt-chefen har en plan klar for Jesper Lindstrøm, der i disse dage har været sat i forbindelse med flere europæiske storklubber.

2 min læsning
Frankfurt's Japanese midfielder Daichi Kamada (L) celebrates scoring the 1-0 goal with team mate Frankfurt's Danish midfielder Jesper Lindstrom during the UEFA Champions League Group D football match between Eintracht Frankfurt and Olympique de Marseille in Frankfurt, western Germany on October 26, 2022. (Photo by Daniel ROLAND / AFP)

Tidligere på ugen udkom Bild med dugfriske rygter om interesse i Jesper Lindstrøm. Denne gang er det RB Leipzig og Borussia Dortmund, der meldes som potentielle kommende arbejdsgiver for danskeren.

Arsenal har også før været nævnt som en interesseret klub, men for Frankfurts danske midtbanemand er det ikke noget, der fylder meget.

– Jeg tænker ikke så meget på det. Jeg kan godt lide at spille fodbold. Lige nu spiller jeg i Frankfurt. Det er selvfølgelig altid fedt at få komplimenter og et par rygter. Så længe der ikke er et transfervindue og alt muligt andet, så handler det om at spille for Frankfurt, lyder det fra Jobbe.

Frankfurt-sportschef Markus Krösch afviser overfor See, at der er konkret interesse for den danske stjerne. Desuden understreger den tyske chef, at Lindstrøm kommer til at blive i Frankfurt i 2023/24-sæsonen.

– Ja, selvfølgelig. For han er i gang med en god udvikling hos os. Vi udvikler os også som klub. Sidste år vandt vi jo Europa League, så jeg synes, at vi er en god klub for ham i øjeblikket. Når han udvikler sig mere, kan han tage næste skridt. Jeg er meget overbevist om, at han spiller i vores klub i den kommende sæson også, siger Krösch og fortsætter.

Nu banker storklubberne igen på døren: Flere vil have Jesper Lindstrøm

– For unge spillere som Jesper er det vigtigt, at man spiller 90 minutter regelmæssigt. Vi spiller international fodbold og Bundesligaen – en af de bedste ligaer i verden. Vi er en god klub, og vores stil passer ham perfekt. Det er det rigtige for ham at blive her, slutter Krösch.

Jesper Lindstrøm skiftede til Frankfurt i sommeren 2021 og har siden spillet 57 kampe for Frankfurt. Her er det blevet til 12 mål og 10 assists.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer