VM 2022

2 min læsningAlpha blev tilbage: Kræver nye ejeres navne offentliggjort

Det delvise salg af Brøndby IF er et tveægget sværd på den københavnske vestegn.

2 min læsning
Brøndby IF-fangrupperingen Alpha viste med al mulig tydelighed, at de ikke var tilfredse med salget af Brøndby, og de kræver navnene på de nye ejere offentliggjort.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Søndagens sejr over AaB var sød på Brøndby Stadion.

De tre point gør dog langt fra, at alt er fryd og gammen, og efter kampen blev en af Brøndbys fangrupperinger, Alpha, tilbage på stadion, og de skjulte bestemt ikke, hvad deres intentioner var.

– Respekt for fællesskabet – men ejerne af klubben er hemmelige? Offentliggør alle navne nu! /a, lød det således på et banner.

Alpha har ikke lagt skjul på, at de ikke er imponerede over det delvise salg af deres hjerteklub, som i den forgangne uge er blevet solgt til det amerikanske Global Football Holdings – GFH.

GFH har en ejerkreds på 14 personer, men det er langt fra dem alle, der er offentligt kendte, og sådan forbliver det formentlig. Ved offentliggørelsen af salget sagde bestyrelsesformand og nu minoritetsaktieindehaver Jan Bech Andersen således:

Highlights: Schwartaus overtidsscoring sikrer Brøndby sejren over AaB

– På vegne af bestyrelsen har vi fuld transparens og vores egen due diligence på, hvem vores partnere er. Jeg står 100 procent inde for dem-

– Jeg kan ikke se, at det er relevant. Det er en privat gruppe af mennesker, der investerer i sports. Det må offentligheden også. Det er GFH. Det er et privat selskab. Jeg kan ikke se, hvorfor de inviduelle navne gør en forskel. Vi står inde for de mennesker, og de er blevet “vettet” af PWC, og der er fuld transparens, lød det fra Jan Bech Andersen.

Alpha har efter salget af klubben offentliggjort, at de vil være stemningsskabende på Brøndby Stadion resten af 2022.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer