VM 2022

1 min læsningLindstrøm afviser: Synes jeg blev snydt for straffe – men gider ikke snakke om dommeren

Der var ingen tvivl i kommentatorboksen. Jesper Lindstrøm blev snydt for straffespark i storkampen mod Dortmund, der siden endte med et nederlag.

1 min læsning
epa10273792 Frankfurt's Jesper Lindstrom (L) in action against Dortmund's Karim Adeyemi (R) during the German Bundesliga soccer match between Eintracht Frankfurt and Borussia Dortmund in Frankfurt, Germany, 29 October 2022. EPA/FRIEDEMANN VOGEL CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Jesper Lindstrøm og Eintracht Frankfurt tabte lørdag aften med 2-1 til Dortmund.

Spil og chancer retfærdiggjorde nok nærmere en Frankfurt-sejr, men da Lindstrøm og co. ikke kunne få bolden forbi en storspillende Gregor Kobel, blev det ikke til point.

Ydermere blev den danske Frankfurt-profil nedlagt i Dortmund-feltet kort før pausen – en situation der chokerede kommentatorboksen, da dommerens fløjte forblev tavs, og VAR-tjekket udeblev. Selv afviser Jesper Lindstrøm dog, at det er straffesparkets skyld Frankfurt taber.

– Det er fodbold. De seneste par kampe har vi sparket dem i kassen. I dag kan vi ikke sparke dem ind, jeg har et par stykker, og synes jeg bliver snydt for straffe, siger ‘Jobbe’, der ikke selv har spurgt kampens dommer om straffesparket.

– En af mine holdkammerater har spurgt, og han siger i pausen, at der 100 procent er straffespark, men man kan ikke gøre noget ved det nu. Det er for sent. Jeg forstår ikke… Ej, jeg skal ikke ud i det der. Jeg vil ikke snakke om dommeren, vi har tyve chancer for at sparke bolden ind, siger Lindstrøm.

Highlights: Dortmund stjal sejren, Lindstrøm blev snydt for straffe og Frankfurt brændte flere megachancer

Frankfurt blev overhalet af Dortmund efter dagens kamp og ligger nu nummer fem i Bundesligaen.

Se episoden nedenfor.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer