VM 2022

1 min læsningHighlights: Rutsjebaneturen fortsætter for Liverpool med ny kæmpe skuffelse mod Leeds

Krisen kradser i Liverpool. To gange i træk har Liverpool tabt til et mandskab, der startede runden under nedrykningsstregen.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Liverpool v Leeds United - Anfield, Liverpool, Britain - October 29, 2022 Leeds United's Brenden Aaronson in action with Liverpool's Joe Gomez REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Den følelsesmæssige rutsjebanetur fortsætter for fans af Liverpool. Efter to sejre i træk mod Manchester City og West Ham, er det nu blevet til nederlag mod to hold, der lå under nedrykningsstregen ved rundens begyndelse.

Ovenpå nederlaget til Nottingham Forest for en uge siden skulle Jürgen Klopp og co. rejse sig mod Leeds, der havde ni point efter 11 kampe. Den oprejsning var dog fuldstændig fraværende på Anfield.

En enorm Liverpool-fejl førte til gæsternes føringsmål, inden Salah udlignede blot et kvarter inde i kampen. Herefter skulle kampen helt hen i slutminutterne, før Crysencio Summerville gjorde det onde ved Liverpool med sin 1-2 scoring kort før tid.

Liverpool 0-1 Leeds (Rodrigo, 4′)

Liverpool 1-1 Leeds (Mohamed Salah, 14′)

Liverpool 1-2 Leeds (Crysencio Summerville, 89′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer