FC Barcelona overtager førstepladsen i LaLiga efter sent mål mod Valencia

FC Barcelona jagter Real Madrid. Lørdag aften reddede et sent sejrsmål alle tre point i kampen mod Valencia og sendte Xavi og co. til tops i LaLiga.

Soccer Football - LaLiga - Valencia v FC Barcelona - Mestalla, Valencia, Spain - October 29, 2022 FC Barcelona's Robert Lewandowski and Valencia's Samuel Dias Lino react REUTERS/Pablo Morano

Xavi og co. jagter Real Madrid.

Hovedstadsklubben har fortsat til gode at tabe i denne sæson, men med en sejr lørdag aften har FC Barcelona lagt pres på Carlo Ancelottis tropper.

I Barcas kamp mod Valencia lørdag aften så det ellers længe ud til, at der ikke ville falde mål, selvom netmaskerne blafrede bag Marc Andre ter Stegen efter 50 minutter.

Valencias mål blev underkendt for hånd på bolden, og efterfølgende måtte tilskuerne vente til fjerde minut af dommerens overtid.

Her var Robert Lewandowski på pletten og sendte gæsterne i front med 1-0. Det blev også kampens slutresultat, hvorfor catalanerne overtager førstepladsen fra Real Madrid. Klubberne er á point, og Los Blancos har en kamp i hånden.