VM 2022

2 min læsningStortalent omkring sin situation i Chelsea: Jeg skulle bare væk

72 Premier League-kampe som 21-årig samt tre landskampe for England. Alligevel vil de fleste betegne ham som et uforløst talent.

2 min læsning
Callum Hudson-Odoi skiftede i sommer Chelsea og Premier League ud med Bayer Leverkusen og Bundesligaen.
Soccer Football - Club World Cup - Final - Chelsea v Palmeiras - Mohammed Bin Zayed Stadium, Abu Dhabi, United Arab Emirates - February 12, 2022 Chelsea's Malang Sarr, Marcos Alonso, N'Golo Kante and Callum Hudson-Odoi celebrate after the match REUTERS/Suhaib Salem

Navnet er Callum Hudson-Odoi.

Han var udråbt som et af Englands helt store talenter, da han tilbage i 2018 fik sin debut for Chelsea i en alder af blot 17 år og tre måneder. Han fik tilmed debut for det engelske landshold i marts 2019.

I både sommeren 2019 og 2020 blev han jagtet af Bayern München der bød hele fire gange på ham. Det sidste bud var et lejebud med en option på køb på hele 600 millioner kroner. Alle sammen afvist. Nu skriver vi oktober 2022, og han er udlejet til Bayer Leverkusen.

Efter 72 kampe for Chelsea i Premier League, hvoraf de fleste har været som indskifter, besluttede Hudson-Odoi sig for, at sommeren 2022 skulle blive sommeren, hvor han endelig prøvede sig af andetsteds end den engelske Premier League. Det har han fortalt i et længere interview med The Athletic.

Da han fandt ud af, at Bayer Leverkusen var interesseret, snakkede han med sin holdkammerat Kai Havertz, der tidligere tørnede ud for netop Leverkusen.

– Havertz fortalte, at det var en god klub og folk i klubben var fantastiske. Derudover sagde han også, at Bundesligaen var rigtig god.

Highlights: Chelsea sikrede avancement efter drømmemål mod Salzburg

Beslutningen om at skifte Chelsea ud med Leverkusen for en sæson kom ganske kort efter, at Thomas Tuchel havde udeladt Hudson-Odoi fra truppen, i holdets åbningskamp i Premier League denne sæson, mod Everton.

Efter dette følte den engelske kantspiller ikke, at han kunne tilbringe yderligere seks måneder i periferien.

– Mit mindset var, ‘Jeg skal bare væk herfra’. Ikke på en dårlig måde eller fordi jeg ikke kunne lide klubben. Slet ikke. Men jeg havde brug for at spille et nyt sted. Starte på en frisk. Gøre det bedste jeg kunne et andet sted, og så vende tilbage til Chelsea efter sæsonen.

Den 21-årige englænder har indtil videre fået 10 ud af 11 kampe for Leverkusen. Noget der har kastet en enkelt assist af sig.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer