VM 2022

2 min læsningOfficielt: Sportsdirektør forlader Bundesliga-klub med øjeblikkelig virkning

Bundesliga-klubben Schalke 04 kan onsdag eftermiddag meddele, at klubbens sportsdirektør forlader klubben før tid af personlige årsager.

2 min læsning
Schalke 04 Logo

Han var en af arkitekterne bag Schalke 04’s oprykningshold fra sidste sæson, men nu er sportsdirektør Rouven Schröder færdig i klubben.

Således har klubben i en officiel meddelelse onsdag eftermiddag fortalt, at Rouven Schröder forlader FC Schalke 04 med øjeblikkelig virkning.

Ifølge meddelelsen er det Schröder selv, der har tilkendegivet, at han ønsker at forlade klubben af ​​personlige årsager inden kontraktudløb, hvilket man i Schalke har valgt at efterkomme.

På klubbens hjemmeside fortæller topfolk i klubben om Rouven Schröder i utroligt rosende vendinger:

– Rouven har ydet et stort bidrag til klubben, som måske ikke altid værdsat til fulde. Jeg vil sige det meget klart og tydeligt: Uden Rouven Schröders arbejde ville FC Schalke 04 ikke længere eksistere i sin sædvanlige form. Det skylder alle i Schalke ham tak for, siger Peter Knäbel, medlem af bestyrelsen.

Sammen stod Knäbel, Schröder og Rühl-Hamers for den største trup-omstrukturering i klubbens historie efter nedrykningen i 2020-21-sæsonen – og det med stor succes.

– Ingen troede for alvor på, at Schalke 04 ville være i stand til at vende tilbage til Bundesligaen efter blot et år i den andenbedste række. Denne unikke succeshistorie, under økonomisk ekstremt udfordrende omstændigheder, vil forevigt blive husket. Vi ville gerne have fortsat ned ad den vej, vi havde taget med Rouven, men vi efterkom selvfølgelig hans personlige ønske, forklarer Dr. Bernd Schröder, formand for Schalkes bestyrelse, og tilføjer for hele bestyrelsen:

– Vi er Rouven Schröder uendeligt taknemmelige for det arbejde, han har udført.

Hovedpersonen selv forklarer, at det har været en svær beslutning at forlade Schalke 04.

– Det har været alt andet end nemt for mig at sige stop. Sammen med klubben har jeg gennemgået 18 vilde måneder. Jeg er taknemmelig for bestyrelsen og alle medarbejderne, der har stolet på mig. Særligt vil jeg altid huske ugerne op til vores oprykning. Jeg ønsker alle i klubben det bedste i fremtiden, fortæller Rouven Schröder efter sit stop i Schalke 04.

Officielt: Bundesligaklub fyrer cheftræneren efter blot 11 kampe

Rouven Schröders stop i Schalke 04 sker efter at klubben i skrivende stund er på jagt efter en ny cheftræner, efter klubben for en uge siden fyrede Frank Kramer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer