VM 2022

1 min læsningErik ten Hag bekræfter: Ronaldo er med i truppen til Europa League-opgør

Den omdiskuterede portugiser er igen blandt Manchester United-manager Erik ten Hags udvalgte, når Manchester United møder Sheriff Tiraspol i Europa League.

1 min læsning
Cristiano Ronaldo er udtaget til Europa League-opgøret mod Sheriff Tiraspol. Det bekræfter Erik ten Hag.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Cristiano Ronaldo ser ud til igen at være inde i varmen i Manchester United.

I hvert fald er portugiseren udtaget til klubben kommende kamp.

Manchester United-manageren Erik ten Hag har nemlig onsdag eftermiddag bekræftet, at Cristiano Ronaldo er med i den trup, der torsdag møder Sheriff Tiraspol i Europa League.

Medie: Disse klubber jagter Ronaldo til vinter

Dermed ser det altså ud til, at der ikke kommer til at være nogen yderligere straf til verdensstjernen, som ellers ikke var en del af ten Hags mandskab i klubbens seneste Premier League-kamp imod Chelsea.

– Cristiano kommer til at være på holdet. Jeg har sagt alt, hvad jeg har at sige om den sag, og jeg har svaret på alle spørgsmål. Han var ude i én kamp, og nu er han selvfølgelig tilbage.

– I behøver ikke at stille flere spørgsmål, for jeg kommer ikke til at svare på mere. Vi har forklaret alt, og nu skal vi fokusere på kampen i morgen, sagde Erik ten Hag på et pressemøde frem mod morgendagens opgør i Europa League.

Europa League-kampen mellem Manchester United og Sheriff Tiraspol fløjtes op torsdag aften klokken 21:00 og kan følges på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer