VM 2022

2 min læsningSe video: Fans raser over manglende VAR-kendelse mellem West Ham og Bournemouth – volleyballslag fører til scoring

West Hams Thilo Kehrer havde hånden på bolden i forbindelse med det første West Ham-mål mod Bournemouth. Se hændelsen og vurdér selv, om målet skulle have være annulleret her.

2 min læsning
West Ham vandt over Bournemouth, hvor en kontroversiel VAR-situation kom i fokus. Vurdér selv, om situationen var korrekt.
Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

’Spiller vi Volleyball nu?’

VAR kom igen i fokus mandag aften, da West Ham slog gæsterne fra Bournemouth 2-0 i Premier League-rundens sidste opgør.

Her havde Thilo Kehrer hånden til hjælp i forbindelse med West Hams 1-0-scoring.

Men scoringen blev anerkendt af kampens dommer David Coote og kampens VAR-dommere. Noget der har fået flere fans til tasterne på Twitter for at lufte deres utilfredshed med VAR – ikke blot i denne kamp, men generelt.

Mange af fansene sætter spørgsmålstegn ved, om Premier League har skiftet sportsgren og nu er gået ind i Volleyball i stedet for fodbold, med henvisning til ’forseelsen’ som kunne minde om et såkaldt Volleyball-baggerslag.

– Det er den klareste hånd på bolden, du nogensinde vil se, og det førte direkte til et mål, Kehrer spillede volleyball, skriver en bruger på Twitter, mens en anden spurgte ’Spiller vi volleyball nu?’

Andre brugere gik til angreb på kampens dommere, som de mener leverede en pinlig indsats.

– Endnu en pinlig kamp for kampens officials. VAR vandt… Disse dommere er L**T!, skriver en Twitterbruger.

– Der skal afholdes massive korruptionsundersøgelser. Dette var en syg kamp at se. Har bragt hele ligaen i vanry.

Highlights: West Ham avancerede syv pladser efter sejr over Bournemouth

1-0-resultatet holdt hele vejen til kampens døende minutter, hvor West Ham fik tilkæmpet sig et straffespark på endnu en ’hånd på bolden’-situation. West Ham scorede og vandt dermed kampen 2-0, hvilket sender West Ham godt op i Premier League-tabellen.

Se hændelsen i videoen øverst i artiklen og vurdér selv

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer