VM 2022

1 min læsningMedie: Tottenham-stjerne på blokken i Real Madrid

På trods af at transfervinduet for længst er smækket i, så går rygterne på, at et stort skifte kan være på vej, hvor en Tottenham-profil bytter Premier League-tilværelsen ud med LaLiga og Real Madrid.

1 min læsning
Den sydkoreanske Tottenham-spiller Son Heung-Min er angiveligt på ønskelisten i den spanske LaLiga-klub Real Madrid, der ønsker at hente nyt blod til offensiven.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Transfervinduet er for længst smækket i.

Det forhindrer dog ikke rygterne i at fyge heftigt rundt omkring i klubberne – heller ikke i de største klubber i verden.

Således rygtes én af Tottenhams bedste spillere til den spanske hovedstad og kongeklubben Real Madrid.

Ifølge det tyske sportsmedie, Sport1, skriver ESPN, at Real Madrid-fansene angiveligt kan begynde at gøre sig klar til at synge den engelske klassikker; ‘Her comes the SON’.

Real Madrid-manager Carlo Ancelotti holder nemlig eftersigende godt øje med den sydkoreanske offensive Tottenham-profil, Son Heung-Min, som altså kan være på trapperne hos de forsvarende spanske mestre.

Ifølge mediet er den 30-årige sydkoreanske landsholdsspiller angiveligt på udkig efter at tage det næste skridt i sin karriere og er indstillet på at overveje sin fremtid i løbet af de kommende måneder.

Medie: Tottenham jagter Thomas Franks angriber

Son kom til det nordlige London og Tottenham fra tyske Bayer Leverkusen i 2015.

Her har han været flittigt scorende. Han har således i skrivende stund scoret 136 mål og lavet 76 assists i 341 kampe for Spurs. I denne sæson er det blevet til fem mål og to assists i 16 kampe.

Son har foreløbigt kontrakt med Pierre-Emile Højbjergs Tottenham frem til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer