VM 2022

1 min læsningHighlights: Kampen om førstepladsen lever – Real Madrid taber 3-2

Real Madrid var sikre på at være videre fra deres Champions League-gruppe, men RB Leipzig kunne med en sejr bringe førstepladsen i spil.

1 min læsning
Josko Gvardiol bragte RB Leipzig foran 1-0 mod Real Madrid i Champions League.
Leipzig's Croatian defender Josko Gvardiol (C) scores the opening 1-0 goal during the UEFA Champions League Group F football match between RB Leipzig and Real Madrid CF in Leipzig, eastern Germany on October 25, 2022. (Photo by Ronny HARTMANN / AFP)

Real Madrid kunne med et enkelt point i udekampen mod Red Bull Leipzig sikre sig førstepladsen i gruppen. Dog manglede de flere profiler i opgøret, hvilket tydeligt kunne ses på spillet.

RB Leipzig, der havde Yussuf Poulsen på bænken hele, startede opgøret klart stærkest og bragte sig også foran efter blot 13 minutter, da Josko Gvardiol kom først på en retur. Blot fem minutter senere kunne Leipzigs helt store stjerne Christopher Nkunku bringe holdet på 2-0, da han bankede bolden i kassen via overliggeren.

Kort før pausen bragte Vincius Junior spænding tilbage i opgøret, da han reducerede til 2-1. 10 minutter før tid lugtede det af en afgørelse, da Timo Werner scorerede til 3-1. I overtiden fik Real Madrid et trøstemål, da Rodrygo scorede på straffe til slutresultatet 3-2.

Resultatet betyder derfor, at Leipzig kan komme på førstepladsen, hvis de vinder i sidste runde mod Shakhtar og Real Madrid taber til Celtic. Samtidig kan Leipzig stadig falde til tredjepladsen, såfremt de taber til ukrainerne, da Shakhtar i det tilfælde vil være bedst indbyrdes.

RB Leipzig 1-0 Real Madrid (Josko Gvardiol, 13′):

RB Leipzig 2-0 Real Madrid (Christopher Nkunku, 18′):

RB Leipzig 2-1 Real Madrid (Vinicius Junior, 44′):

Se målet i den samlede highlight-pakke øverst i artiklen.

RB Leipzig 3-1 Real Madrid (Timo Werner, 81′):

Se målet i den samlede highlight-pakke øverst i artiklen.

RB Leipzig 3-2 Real Madrid (Rodrygo, 90+3′):

Se målet i den samlede highlight-pakke øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer