LaLiga

Sevilla-træner i harsk kritik af Dolberg: Han er introvert, og det er ikke tennis!

Sevilla-træner Jorge Sampaoli retter forud for Champions League-opgøret mod F.C. København kritik af Kasper Dolberg, som man fortsat forsøger at integrere på holdet.

Kasper Dolberg får kritik af Sevilla-træner
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kasper Dolbergs tid i Sevilla har indtil videre ikke været den store succes, som nogle af parterne kunne have drømt om.

Således er den danske landsholdsangriber blot noteret for 61 minutters fodbold under holdets nye cheftræner Jorge Sampaoli, der under mandagens pressemøde forud for Champions League-braget mellem Sevilla og F.C. København knyttede et par ord om danskeren:

– Dolberg er meget ung og har store evner, men han er nødt til at kunne spille med sine holdkammerater, indledte Sampaoli således ifølge B.T. og fortsatte:

– Det her er ikke tennis, det er fodbold. 11 spillere spiller, de skal kunne forstå hinanden og forstå spillet, fortsatte argentineren, der dog ikke virker til helt at have mistet troen på, at man måske kan hjælpe med at indfri danskerens kvaliteter i det spanske:

– Han kan ikke sproget, og han er introvert, men hvis vi lykkes med at få ham spillet ind på holdet, så har han store evner.

25-årige Kasper Dolberg skiftede i sommerens transfervindue på en lejeaftale fra Nice til Sevilla. Her det i skrivende stund blot er blevet til tre korte indhop i Champions League samt tre kampe i den hjemlige turnering LaLiga, hvor han dog fortsat har sit første mål til gode.

Neestrup: Dette bliver Cornelius’ rolle mod Sevilla

Kampen mellem Sevilla og F.C. København har kickoff tirsdag den 25. oktober klokken 18:45 og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P