VM 2022

2 min læsningEfter Gift Links-spytklat: Afviser det 100 % 

Kommunikationschef i AGF Søren Højlund Carlsen har deltaget flittigt i debatten om Gift Links's spytklat i gårsdagens opgør mellem AGF og Brøndby. Se hans kommentarer på situationen her.

2 min læsning
AGF's Gift Links så ud til at spytte efter Mathias Kvistgaarden. Disciplinærinstans overvejer sag mod Gift Links.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der var drama til det sidste i gårsdagens Superliga-opgør mellem AGF og Brøndby.

Det gjaldt både i forhold til kampens resultat, men også i forhold til en vis hændelse, hvor det ved første øjekast kunne se ud til, at AGFs Gift Links sendte en spytklat i retningen af en skadet Mathias Kvistgaarden.

Viaplay kunne efterfølgende vise billeder af hændelsen, som blev et af omdrejningspunkterne i nedtakten fra kampen. Nu kommenterer AGFs kommunikationschef Søren Højlund Carlsen så på hændelsen.

Se Søren Højlund Carlsens kommentarer efter reklamen

I en tråd på Twitter diskuteres gårsdagens hændelse flittigt. Og her har Søren Højlund Carlsen også givet et indspark til debatten.

Således skriver kommunikationschefen blandt andet:

– Gift spytter ikke på spilleren. Som du kan se, så drejer han hovedet – og linjedommeren reagerer ikke, hvad han nok havde gjort, hvis Gift havde spyttet på en spiller. Så tv-billederne snyder lidt. Efter kampen afviste Gift det også 100 %.

– Spillere ved som regel godt, hvis de har lavet noget dumt. Gift spytter sit tyggegummi (ligner det) ud efter kampen tæt på en BIF spiller. Det sku’ han ikke ha’ gjort. Men han spytter ikke på ham med vilje – det understøtter disse billeder også.

Se hændelsen i videoen øverst i artiklen

Se korrespondancen på Twitter herunder:

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer