Rasmus Nicolaisen så rødt i deler mod Strasbourg

Både Rasmus Nicolaisen og Mikkel Desler startede på banen, da oprykkerne fra Toulouse søndag tog imod Strasbourg.

Toulouse Logo

Et rødt kort til sidst i kampen mod Strasbourg blev heldigvis ikke voldsomt dyrt fot Rasmus Nicolaisen og Toulouse.

Hjemme på ‘Le Petit Wembley’ i Toulouse tog oprykkerne mod bundeholdet fra Strasbourg, og da hjemmeholdet efter 55 minutters spil gjorde det til 2-0, så de ud til at skulle tage sæsonens femte sejr.

Sådan gik det dog ikke, for først fik Strasbourg reduceret, inden Rasmus Nicolaisen efter 71 minutters spil fik sit andet gule kort og dermed rødt.

Nicolaisen tog ifølge kampens dommer hånden til hjælp i feltet, og dermed var der også straffespark til gæsterne.

Det skulle erfarne Kevin Gameiro tage sig af, og selvom han i første omgang brændte forsøget, fulgte han op og gjorde det til slutresultatet 2-2.