Lazio overhaler Atalanta efter sejr

Atalanta og Lazio mødtes søndag aften i Bergamo, og efter den kamp havde de to mandskaber byttet plads.

Atalanta tabte søndag 0-2 til Lazio, og dermed bytter de to hold plads i Serie A.

Atalanta er ikke længere at finde i Serie A’s top-tre, men det er Lazio til gengæld.

De to italienske klubber kæmper begge for at hænge på Napoli og AC Milan i toppen af Serie A, og derfor var en sejr påkræver for begge mandskaber søndag aften.

Det blev dog Lazio, der kunne tage fra det nordlige Italien med alle tre point, da på mål af Mattia Zaccagni i første halvleg og Felipe Anderson i anden halvleg vandt kampen 0-2.

Højlund og Mæhle bænket i italiensk topbrag

Både Joakim Mæhle og Rasmus Højlund startede på bænken for Gian Piero Gasperinis hjemmehold, og mens Joakim Mæhle kom på banen efter en god times spil ved stillingen 0-2, måtte Rasmus Højlund se hele kampen fra bænken.

Det kan dog være, at det ændrer sig til næste kamp, i hvert fald fik Højlunds direkte konkurrent til pladsen i angrebet, colombianske Luis Muriel, i overtiden sit andet gule kort.