Griezmann-doubel giver Atletico Madrid sejr over Betis

To scoringer af franske Antoine Griezmann gav søndag aften Atletico Madrid alle tre point i deres bestræbelser på at hænge fast i topholdene.

Antoine Griezmann var søndag arkitekten bag Atletico Madrids 1-2-sejr på udebane mod Betis.

Antoine Griezmann skrev for to uger siden under på en permanent kontrakt i Atletico Madrid.

Efterfølgende har hovedstadsklubben scoret fire mål, og den franske angriber har stået for de tre, mens han assisterede den fjerde.

Søndag aften var Griezmann og Atletico Madrid på besøg i Sevilla, hvor Betis bød indenfor på Estadio Benito Villamarín, og efter en målløs første halvleg, tog kampen fart straks fra anden halvlegs start.

Først fik Betis underkendt et mål for offside, og efter ti minutters spil bragte Griezmann så gæsterne foran direkte på et hjørnespark.

Med 20 minutter tilbage af kampen fordoblede den franske attaquant, inden Nabil Fekir fem minutter før tid fik reduceret til slutresultatet 1-2.