Highlights: Liverpool skuffer fælt imod Nottingham Forest i Premier League

Liverpool skuffede fælt i lørdagens tidlige Premier League-opgør mellem bundproppen Nottingham Forest og forhåndsfavoritterne Liverpool.

Liverpool og Nottingham Forest mødes i lørdagens tidlige Premier League-opgør.

Nottingham Forest kæmper en indædt kamp for overlevelse i bunden af Premier League. Blot seks point har Steve Coopers mandskab formået at samle sammen efter i de første 11 spillerunder.

Dagens modstander fra Liverpool har også fået en skidt start på sæsonen – set ud fra forventningerne til Jürgen Klopps mandskab. Klubben har hentet 16 point i 10 kampe, hvilket blot er nok til en placering som nummer syv i Premier League.

Alt andet lige var Liverpool kampens store forhåndsfavorit – en favoritværdighed de ikke skulle leve op til lørdag eftermiddag.

Kampen forløb stille og roligt i første halvleg uden det store at skrive hjem om, men fra anden halvlegs start kom der andre boller på suppen.

Et aggressivt hjemmehold fra Nottingham Forest åbnede målballet med en overraskende scoring til 1-0. Kort tid efter var Nottingham Forest igen tæt på. Kun en afgørende parade fra Liverpools James Milner holdt bolden ude af nettet. 1-0 til Nothingham Forest imod Liverpool.

Nottingham havde flere udemærket chancer for at afgøre kampen. Men ind ville den ikke. Det samme gjaldt Liverpool. Specielt Virgil van Dijk havde flere store tilbud for at udligne kampen, men det skete aldrig. Efter 92 minutter havde van Dijk en kæmpe hovedstødschance, men Henderson i Nottingham-buret diskede op med en imponerende redning og sikrede sig dermed et clean sheet.

Jürgen Klopp kunne ikke andet end bare at grine til sidst kort før slutfløjt.

Lynhurtig Liverpool-angriber sætter vild rekord i Premier League

Med kampens resultat river Nottingham Forest sig igen fri fra 20. pladsen i Premier League, som Leicester City nu overtager. Brendan Rodgers mandskab har dog en kamp i hånden.

Liverpool derimod kan nu se frem til at blive distanceret yderligere fra toppen af ligaen.