VM 2022

2 min læsningVideo: Uhre-assist sender Union i semifinalen

De amerikanske MLS-klubber er gået ind i slutspillet, og natten til fredag var Mikael Uhre med til at spille Philadelphia Union i semifinalen.

2 min læsning
Mikael Uhre assist sender Philadelphia Union i semifinalen.
Foto: Eric Hartline/Usa Today Sports/Ritzau Scanpix

Debutsæsonen i MLS har allerede været en stor succes for Mikael Uhre.

Den tidligere Brøndby- og SønderjyskE-angriber skulle natten til fredag op mod FC Cincinnati i MLS-slutspillets kvartfinale i det, der var Philadelphia Unions første slutspilskamp.

Hjemme på Subaru Park på brinken af Delaware-floden i udkanten af Philadelphia startede den 28-årige dansker på banen for træner Jim Curtins mandskab, og efter en lille time spillede han en hovedrolle.

Efter klumpspil i Cincinnati-feltet erobrede Uhre bolden, og med ryggen til mål lagde han bolden på tværs til sin tyske holdkammerat Leon Flach, der med ydersiden af venstrefoden sendte sin første sæsonscoring i nettet.

Flere scoringer blev det ikke til i kampen, og dermed bookede Philadelphia Union en plads i semifinalen, hvor de enten skal op mod CF Montreal eller Malte Amundsen og New York City. Den kvartfinale spilles søndag aften dansk tid.

Lidt senere på natten mødtes de to Los Angeles-klubber, Los Angeles FC og Los Angeles Galaxy i en af de tre andre kvartfinaler.

Her var det på et mål dybt inde i overtiden Carlos Velo, Giorgio Chiellini og Los Angeles FC, der med en 3-2-sejr sled sig videre til semifinalen på bekostning af Chicharito, Martin Caceres, Riqui Puig, Diego Costa og resten af Galaxy-mandskabet.

Los Angeles FC skal i semifinalen op mod en af de to Texas-klubber Austin FC eller FC Dallas.

Mikael Uhre har i sine 28 kampe i indeværende sæson scoret 13 mål og leveret syv assist.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer