Dansk Fodbold

Avis: Arsenal og Borussia Mönchengladbach har ung dansker på radaren

William Bøving kan meget vel være i færd med en kometkarriere på niveau med Rasmus Højlund, efter der er opstået interesse fra store adresser for den unge dansker.

Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Først var det Rasmus Højlund, og nu kan det blive William Bøving.

Rasmus Højlund skiftede først på året fra F.C. København til østrigske Sturm Graz, hvor han i løbet af et halvt år formåede at imponere i en sådan grad, at han i sommer tog skridtet videre til Atalanta i Serie A.

Nu kan William Bøving være i færd med at følge en opskrift, der til forveksling minder meget om Rasmus Højlunds bedrifter det seneste år.

William Bøving har således også taget skiftet fra F.C. København til Sturm Graz – dog først denne sommer.

Her har han både optrådt i den hjemlige østrigske liga og i Europa League, og det er især i sidstnævnte, at han har fået vist sig frem.

Her scorede han nemlig begge Sturm Graz’ mål, da de i seneste runde formåede at hive en 2-2’er i land ude mod Lazio.

I kølvandet på den 19-årige danskers præstation, skriver den italienske avis Corriere dello Sport nu, at William Bøving er på radaren hos selveste Arsenal og Borussia Mönchengladbach. Serie A-klubben Torino skulle derudover også have et godt øje til William Bøving.

Avisen beskriver det tidligere FCK-talent som en elegant og agil venstrekant eller angriber, der har gode dribleevner og en god timing i sine indgreb.

Dansker stjal opmærksomheden – scorede to mål mod italiensk storhold

Foruden de to mål i Europa League, hvor Sturm Graz i øvrigt er i pulje med FC Midtjylland, er det blevet til et enkelt mål og en assist i seks kampe i den hjemlige liga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P