Highlights: Liverpool tog arbejdssejr hjemme på Anfield mod West Ham

Liverpool tog en sejr, men det var ikke flotte tre point. James Milner måtte i de døende minutter redde Liverpools sejr.

Soccer Football - Premier League - Liverpool v West Ham United - Anfield, Liverpool, Britain - October 19, 2022 Liverpool's Darwin Nunez scores their first goal REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Liverpool har ikke fået nogen forrygende sæsonstart. Til gengæld gik starten på kampen mod West Ham onsdag aften strygende. Her fandt et giftigt Kostas Tsimikas-indlæg vej til Darwin Nunez, der med et hovedstød lavede en håndbold-studsning, der endte helt oppe i krogen. I

Kort før pausen gav Stuart Attwell efter en VAR-gennemgang et straffespark til West Ham. Allison havde dog læst Jarrod Bowen og reddede forsøget fra West Ham-profilen, hvorfor mandskaberne gik til pause med 1-0.

I anden halvleg kom West Ham godt igen, og kort før tid var Tomas Soucek millimeter fra at score. Men som så mange gange før kom James Milner mirakuløst ind og blokerede bolden tæt under mål. Dermed lykkedes det for Liverpool-mandskabet at forsvare 1-0 hjem på Anfield.

Liverpool 1-0 West Ham (Darwin Nunez 22′)

Liverpool 1-0 West Ham (Allison redder straffespark, 45′)