Highlights: Joachim Andersen og co. kom tilbage og sejrede over Wolves

Crystal Palace fik rystet chokket af sig efter at have været bagud mod Wolves, og endte i stedet med at komme tilbage og tage alle tre point.

Premier League, Crystal Palace-Wolves højdepunkter.

Forud for kampen var det blot et enkelt point, der adskilte Crystal Palace og Wolves i tabellen, og der var derfor også vigtige point på spil, da de to Premier League-mandskaber tørnede sammen tirsdag aften.

Efter en halv times spil var det så gæsterne fra Wolves, der bragte sig i front. Her fandt Hugo Buenos indlæg vej til Adama Traore bagerst i Crystal Palace-feltet, og den bomstærke spanier stangede ubesværet bolden i mål.

Efter pausen var det dog et fornyet Crystal Palace-mandskab, der gik på banen. Først var det Eberechi Eze, der udlignede efter 47 minutters spil, inden Wilfried Zaha lidt mere end 20 minutter senere fik brudt sin målløse stime med sin scoring til kampens resultat, 2-1.

Se kampens højdepunkter og statistikker under reklamen.

Crystal Palace 0-1 Wolves (Adama Traore, 31′):

Crystal Palace 1-1 Wolves (Eberechi Eze, 47′):

Crystal Palace 2-1 Wolves (Wilfried Zaha, 70′):