Champions League

Politiet anmoder UEFA – vil udelukke Dortmund-fans fra Parken

Københavns politi har anmodet UEFA om at udelukke Dortmund-fans i Parken til F.C. Københavns næste hjemmekamp i Champions League. Det sker efter en del ballade i den omvendte kamp i Tyskland.

Politiet vil udelukke Dortmund-fans til kampen mod FCK i Parken
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der var en del ballade, da F.C. København mødte Dortmund på udebane i starten af september.

Det forventer man igen kan ske hos Københavns politi, der har anmodet UEFA om at udelukke fans fra Dortmund til opgøret i Parken den 2. november.

Det bekræfter ledende politiinspektør hos Københavns Politi, Peter Dahl, overfor Bold.

Artiklen fortsætter efter reklamen

I det første møde mellem de to klubber opstod der ballade både udenfor og inde på stadion. Det kan du læse mere om i linket herunder.

FCK melder ud efter fanuroligheder: Vi undrer os

I et skriftligt svar til mediet kommer den ledende politiinspektør ind på forberedelsen hos Københavns Politi inden opgøret, hvor man blandt har anmodet om, at udeholdets fans ikke kommer ind.

– På baggrund af urolighederne ved de to klubbers første kamp i Dortmund har vi desværre en forventning om, at der i forbindelse med kampen i København vil komme grupper af både tyske og fans danske fans, som er ude på at lave ballade. Både på selve kampdagen, men også allerede dagen før, svarer Peter Dahl og fortsætter:

– Derfor er vi i gang at undersøge, hvordan vi bedst sikrer en ordentlig afvikling af kampen, og en af mulighederne er, at der ikke kommer fans fra udeholdet. Det har vi anbefalet UEFA, som dog ikke umiddelbart har vist tegn på at ville efterkomme vores anbefaling.

FCK-profil revser Brøndby-fans: Det er respektløst

Kampen mod Dortmund i Parken er dog ikke den næste for F.C. København i Champions League. I næste runde skal klubben nemlig til Spanien, hvor Sevilla FC venter tirsdag den 25. oktober.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P