VM 2022

1 min læsningFCK med udmelding: Så længe er Boilesen ude

F.C. Københavns Nicolai Boilesen har været hårdt ramt af skader gennem karrieren, og i går gik det igen galt for forsvarsspilleren. Nu melder klubben ud om skadens omfang.

1 min læsning
FCK's Nicolai Boilesen ude med en skade for resten af året
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

F.C. Københavns Nicolai Boilesen måtte forlade banen før tid i det københavnske Derby søndag.

Det så alvorligt ud, da den skadesplagede forsvarer røg i græsset efter en situation på kanten af Brøndby IF’s straffesparksfelt.

Og nu kommer klubben med en udmelding om perspektivet for skaden på hjemmesiden.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Knæskaden holder Nicolai Boilesen ude resten af året, skriver klubben. Dermed er den 30-årige forsvarsspiller også ude af billedet til en eventuel plads i den danske VM-trup, der i november drager til Qatar.

Highlights: Rødt kort og sent mål afgør dramatisk derby mellem Brøndby og F.C. København

– Nicolai Boilesen kommer ikke i kamp mere dette efterår for F.C. København. Det er konklusionen på de undersøgelser, han har gennemgået i dag, efter at han søndag udgik af kampen mod Brøndby med smerter i knæet efter et sammenstød, skriver F.C. København på hjemmesiden og fortsætter:

– De første undersøgelser viser også, at Boilesen formentlig undgår et indgreb og vil være klar til at spille igen efter vinterpausen. Alle i klubben ønsker Nicolai god bedring.

Boilesen er altså ikke i spil til næste superligakamp i Parken mod FC Midtjylland på lørdag. Der er kick off klokken 16.00, og du kan se kampen på 6’eren og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer