Frederik Rønnow er med fra start hos Union Berlin og kunne efter otte minutter se sin målmandskollega i den anden ende lave en kæmpe fejl.

Union Berlin's German midfielder Janik Haberer (L) scores the opening goal as Dortmund's Swiss goalkeeper Gregor Kobel looks on during the German first division Bundesliga football match between 1 FC Union Berlin and Borussia Dortmund in Berlin on October 16, 2022. (Photo by Tobias SCHWARZ / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO

Union Berlin har fået en fremragende start på denne sæson af Bundesligaen, hvor man efter ni runder ligger nummer et.

Søndag eftermiddag skal Borussia Dortmund forsøge at tage en sejr på Stadion An der Alten Försterei, hvor intet udehold har formået at vinde i denne sæson.

Dortmund-keeper Gregor Kobel har allerede gjort det svært for holdet fra Ruhr-distriktet at hente sejren, da han forærede føringsmålet til Union Berlins Janik Haberer.

På en tilbagelægning fejlede Kobel sit indgreb så grumt, at han fik sparket bolden til siden, mens han selv måtte en tur i græsset. Bolden var Haberer hurtigt over, og en nem afslutning senere var Frederik Rønnow og co. foran 1-0.

Senere i første halvleg har Haberer udbygget til 2-0. Spillerne er i skrivende stund i omklædningsrummet, men de kommer snart ud til anden halvleg. Kampen kan følges på TV3 MAX.