VM 2022

3 min læsningOfficielt: AaB laver korttidskontrakt med svensk målmand

Efter skadesproblemer på målmandsposten offentliggør AaB søndag formiddag, at man har underskrevet en korttidskontrakt med en svensk målmand.

3 min læsning
AaB henter ny svensk keeper, Oscar Linnér.
Foto: AaB

AaB har hentet den svenske keeper, Oscar Linnér, på en korttidskontrakt.

Det står klart søndag formiddag i en pressemeddelelse, som klubben har offentliggjort.

AaB henter den 25-årige svensker på en aftale, der gælder den resterende del af kalenderåret.

Artiklen fortsætter efter reklamen

AaB beskriver indkøbet som en nødvendighed, da klubbens normale starter i buret, Josip Posavec, pådrog sig en skade inden forrige spillerunde, der holder ham ude resten af efteråret.

Derfor er Oscar Linnér hentet ind som supplement til Theo Sander, som har vogtet AaB’s mål og holdt nullet i de to seneste kampe i Superligaen.

AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef Thomas Bælum udtaler:

– Vi har vurderet, at det i fraværet af Josip Posavec var nødvendigt at supplere med en erfaren og kvalificeret målmand, og det har vi til fulde fundet i Oscar Linnér.

– Theo Sander har gjort det strålende, og ham har vi enorm tillid til, men nu har vi styrket truppen med Oscar, der således står klar som backup resten af året, siger Thomas Bælum.

Ny sportschef i AaB? – tidligere tysk landsholdsspiller til stede i Lyngby

Oscar Linnér har første træningsdag i AaB i dag. Han har været uden kontrakt siden slutningen af august og ser frem til de kommende uger i Aalborg:

– Efter en periode med træning på egen hånd har jeg de seneste dage trænet med min tidligere klub AIK, så jeg kommer hertil i fin form, og jeg glæder mig til at blive en del af god og professionel klub som AaB, som jeg har hørt meget godt om.

– For mig handler det om at træne godt og bakke op om Theo Sander og så selvfølgelig være klar, hvis Erik Hamrén (AaB’s cheftræner, red.) vurderer, at Theo får brug for en pause eller behovet skulle opstå. Det er altid fedt at se en ung og så dygtig målmand som Theo Sander få chancen. Det fik jeg selv som 18-årig, hvor jeg nød godt af at have en mere erfaren målmand omkring mig, fortæller Oscar Linnér.

Oscar Linnér har 115 førsteholdskampe for AIK Stockholm på sit CV, ligesom det er blevet til en A-landskamp og syv U-landskampe for Sverige.

AaB fik senest en tiltrængt sejr mod Lyngby, hvilket gør, at klubben nu har kontakt til klubberne lige over nedrykningsstregen, hvor AaB lige nu indtager en 11. plads.Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer