VM 2022

2 min læsningIngen kender reglerne ifølge Nicolai Poulsen: Skal vi spille uden arme eller hvad fanden er det?

Nicolai Poulsen forstår ikke linjen på kendelserne for hånd på bolden i feltet. Ifølge AGF-midten er der ingen, der kender reglerne.

2 min læsning
Dommeren og Nicolai Poulsen AGF. Superligakampen mellem FC Nordsjælland og AGF i Right To Dream Park i Farum søndag den 16. oktober 2022. (Foto: Martin Sylvest/ Ritzau Scanpix 2022)

AGF har kun vundet en af de seneste syv kampe, men i flere opgør har dommeren været i fokus. Senest søndag, da FC Nordsjælland blev tilkendt to straffespark på Right to Dream Park.

I første halvleg var det Yann Bisseck, der berørte bolden med armen. Dommer Jens Maae pegede på pletten, hvorfra Andreas Schjelderup sparkede FC Nordsjælland i front.

Straffesparkskendelsen er Nicolai Poulsen dog alt andet end enig i.

– Det er selvfølgelig pissefrustrerende og irriterende, at man føler, at der ikke skal noget til mere, før der bliver dømt hånd på i feltet, siger AGF-midten og fortsætter.

– Enhver kan jo se, det er en fodboldbevægelse, som Yann laver på den første. Jeg ved ikke, hvad han ellers skal gøre. Om vi skal spille uden arme, eller hvad fanden det er, vi skal, siger Nicolai Poulsen til Discovery+.

FC Nordsjælland brændte straffe og så rødt da sen AGF-scoring sørgede for remis

– I bund og grund har vi et problem, fordi ingen ved, hvad reglerne er. Det er jo der, vi skal gøre et eller andet. Og det er jo op til dommerne at finde ud af, hvad der skal ske. Spillerne ved det ikke, og for mig at se ved dommerne det heller ikke. Det går udover spillet og i bund og grund også VAR, lyder den hårde dom fra Poulsen.

Da FC Nordsjælland mod kampens afslutning blev reduceret til ti mand, lykkedes det Thomas Kristensen at udligne for AGF kort før tid.

Selvom sejrene har været fraværende i den seneste tid hos AGF, kan fansene se frem til en sejr på tribunen i den kommende weekend. Her kommer Brøndby på besøg, og de har efter uroligheder fået frataget muligheden for udefans.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer