Highlights: West Ham smider point ude mod Southampton

West Ham har langt fra fået den ønskede start på sæsonen, og der var derfor vigtige point på spil i søndagens opgør mod Southampton.

Southampton - West Ham højdepunkter, Premier League.

West Ham havde hårdt brug for point, hvis ikke de ville sættes i kampen om at spille med om de europæiske pladser i Premier League.

Søndag gik turen så til Southampton for London-klubben, hvor man lykkedes med at hente et enkelt point efter to gange 45 minutter og resultatet 1-1.

Første mål fandt sted efter 20 minutter, da bolden endte hos Southamptons Romain Perraud, der sparkede den fladt ind i West Ham-målet ved den fjerneste stolpe. Målet skabte efterfølgende store protester fra West Hams spillere, da kampens dommer stod i vejen i West Hams opspil i situationen, der ledte op til målet.

Efter 65 minutter fik West Hams Declan Rice bragt balance i regnskabet, da han tog sagen i egen hånd og sendte en flot afslutning mod fjerneste målstolpe. 1-1.

Se kampens højdepunkter og statistikker under reklamen.

Southampton 1-0 West Ham (Romain Perraud, 20′):

Southampton 1-1 West Ham (Declan Rice, 65′):