Highlights: Forsvarskoks og frisparksperle – Mason Mount sikrede Chelsea tre point mod Aston Villa

Chelsea skulle forsøge at fastholde sin plads i top fire, da de søndag gæstede Aston Villa i Birmingham.

Chelsea, Aston Villa, Premier League, højdepunkter Chelsea.

Forud for søndags opgør, indtog Chelsea en fjerdeplads i Premier League efter en svingende sæsonstart.

Søndagens modstander, Aston Villa, var omvendt optaget af at holde sig over nedrykningsstregen i den bedste engelske række, efter det i sæsonens første ni kampe var blevet til lige så mange point.

Chelsea kom til kampen med tre sejre i streg, og allerede efter seks minutter af opgøret tog gæsterne det første skridt i jagten på sin fjerde sejr på stribe.

Her var det Chelseas Mason Mount, der fik fat i bolden efter Aston Villas Tyrone Mings mislykkedes totalt med at heade bolden væk. Den 23-årige midtbanespiller skulle ikke bruge meget betænkningstid, inden han takkede for gaven og sendte bolden i mål.

Efter 65 minutter var Mason Mount så i målscorerens rolle igen – denne gang med en vaskeægte frisparksperle. 2-0, hvilket også blev kampens resultat.

Se kampens højdepunkter og statistikker under reklamen.

Aston Villa 0-1 Chelsea (Mason Mount, 6′):

Aston Villa 0-1 Chelsea (Aston Villa brænder fire kæmpechancer i streg, 20′):

Aston Villa 0-2 Chelsea (Mason Mount, 65′):