3F Superligaen

Brøndby-fangruppering i officiel udmelding: Tager midlertidig pause

Brøndbys fangruppering Alpha har søndag middag meldt ud, at gruppen tager en midlertidig pause fra produktion af tifoer og den organiserede stemningsgruppe.

Brøndbys fans har fået forbud til udebanekampe
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Der har i denne sæson været flere tilfælde med fanuroligheder hos Brøndby IF og snakken går på, at der skulle være intern splittelse blandt Brøndby-fansene.

Nu ser det ud til at have fået konsekvenser.

Fangrupperingen Alpha melder nemlig søndag middag ud på sin Facebook, at man har valgt at tage en pause fra produktion af tifoer og som den organiserende stemningsgruppe på Sydsiden.

I Facebook-opslaget skriver Alpha blandt andet:

– De seneste uger har desværre vist os, at den nuværende situation med splittelse på fanscenen ikke er i forbedring og har nået et uholdbart niveau. Derfor føler vi, at det er tid til, at alle parter i og omkring Brøndby IF får tid og plads til at forholde sig til, hvad vi hver især kan bidrage med til vores fanscene, og hvordan den bør se ud i fremtiden.

– For at skabe tid og plads til dette har vi besluttet at tage en midlertidig pause fra ansvaret for produktion af tifoer samt som den organiserende stemningsgruppe på Sydsiden. Vores eksistensgrundlag er at optimere stemningen omkring Brøndby IF’s kampe, men den seneste tid er det ikke lykkedes os at samle Sydsiden omkring opbakningen til klubben. Vi håber under vores pause som organiserende gruppe at blive klogere på os selv, men også på Sydsiden generelt.

Eftertragtet Brøndby-komet om udenlandsk interesse: Mærkeligt, men fedt

– Vi skal overveje, hvilke forandringer vi selv kan bidrage til, og om resten af Sydsiden stadig har ambition om at være landets stærkeste stemningstribune. Ellers vil Sydsiden ikke længere være det bedste sted for os at organisere vores opbakning til klubben.

– Vi vil i mellemtiden fortsætte med at kæmpe for det, vi elsker og mod den snarlige overdragelse af klubbens ejerskab – for det er en kamp, der ikke kan sættes på pause. Derfor vil vi som til de foregående kampe blive på stadion efter slutfløjt og synge for vores klub, som vi kender den. Alle, der har lyst, er naturligvis velkomne til at støtte op – vi kan findes bagerst i tårn 30 på Sydsiden Øvre.

Du kan læse det fulde Facebook-opslag her.

Meldingen kommer kort tids før derbyet mellem Brøndby og F.C. København, som fløjtes op klokken 14:00 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P