2 min læsningOB-træner: Skadesproblemer skyld i dårlig start

OB fik en svær start på sæsonen i Superligaen. Noget, Andreas Alm mener skyldtes de mange skader, som holdet havde.

2 min læsning
OB-træner, Andreas Alm, mener at holdets dårlige start i Superligaen skyldtes de mange skader.
Andreas Alm, cheftræner for OB under Superligakampen mellem OB og Viborg FF på Nature Energy Park i Odense søndag den 4. september 2022. Kampen endte 1-2.. (Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix)

15 point efter 12 kampe lyder ikke af meget.

Men når de er skaffet efter man kun fik et point i de første fem kampe, så er det pludselig en anden snak. Uanset hvad, så er det realiteten i OB.

Træner Andreas Alm mener dog også, at skaderne tog hårdt på holdet i starten af denne sæson, og efter der er kommet mere styr på dem, er holdet også kommet bedre med.

– Vi havde fem spillere, som var i startelleveren, da vi afsluttede sidste sæson, som har været ude. Vi havde tre spillere, som måske ikke var i startelleveren, men tæt på, som ikke var tilbage på 100 procent. Så vi havde otte spillere, som enten ikke kunne spille eller ikke var 100 procent fysisk klar. Det er hårdt, siger OB-træneren til campo.dk og fortsætter:

– Vi prøvede, og vi havde nogle kampe, hvor der var muligheder for at vinde, men det klarede vi ikke. Det var hårdt for os.

– Så kom de tilbage, og så har vi også lavet færre personlige fejl. Vi har stået bedre sammen som hold, fordi vi har kræfterne til det. Under den periode tror jeg, at der var mange, der ikke syntes, at det var en god forklaring, men mere en undskyldning, men samtidig er man nødt til at være realistisk som træner og fortælle, hvordan man ser på det.

Du kan se interviewet med Andreas Alm øverst i artiklen.

OB melder ud: Profil færdig for i år

OB spiller næste gang søndag mod Viborg FF klokken 14.00 i en kamp, hvor odenseanerne skal forsøge at udbygge sin stime, der indtil videre tæller fire kampe i træk uden nederlag.

En kamp, som man kan følge direkte på Canal 9 og discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer