VM 2022

1 min læsningManchester United reddede æren i overtiden

Manchester United vadede i chancer, men formåede først at score i kampens overtid.

1 min læsning
Scott McTominay, Cristiano Ronaldo og de andre stjerner fik til sidst hevet en sejr i land for Manchester United i torsdagens Europa League-kamp
Manchester United's Scottish midfielder Scott McTominay (C) celebrates after scoring their late goal during the UEFA Europa League Group E football match between Manchester United and Omonoia Nicosia, at Old Trafford stadium, in Manchester, north-west England, on October 13, 2022. - Man Utd won the game 1-0. (Photo by Oli SCARFF / AFP)

Stor skuffelse, men en sejr i sidste ende.

Sådan kan Manchester Uniteds kamp torsdag aften mod upåagtede Omonia Nicosia beskrives. Det så nemlig længe ud til, at det engelske storhold måtte nøjes med et enkelt point, men i tre minutters overtid scorede Scott McTominay til 1-0 og jublen kunne bryde løs på Old Trafford.

Forinden havde United 33 forsøg mod mål uden gevinst. Erik ten Hags mandskab havde mildt sagt store kvaler ved at passere Francis Uzoho i buret, der trods resultatet, må betegnes som kampens bedste spiller.

Specielt Marcus Rashford, der ellers har været i blændende form for Manchester United, havde mange store chancer.

Manchester United ligger stadig på andenpladsen i gruppen efter Real Sociedad, som også vandt sin kamp mod Sheriff Tiraspol.

Dermed har United ni point, mens Sociedad er oppe på 12.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer