Highlights: Mbappé-scoring var ikke nok – PSG’s stjerner smider point hjemme mod Benfica

PSG måtte onsdag for seks dage siden rejse fra Portugal med et enkelt point i bagagen efter at have spillet 1-1 mod Benfica - historien gentog sig tirsdag aften.

PSG, Messi, Mbappé, Neymar, Champions League, Højdepunkter PSG.

Kigger man på de to klubbers trupper, burde Benfica aldrig have en jordisk chance mod PSG’s stjernespækkede mandskab.

Alligevel lykkedes det dem onsdag for seks dage siden at spille 1-1 hjemme mod den franske storklub – tirsdag aften lykkedes det igen.

Det var ellers hjemmeholdet, der kom i front. Efter 40 minutters spil tog Kylian Mbappé sig med den største lethed af et straffespark, og så stod der ellers 1-0 til PSG. Efter 62 minutter fik Benfica så chancen fra 11-meter-pletten, og Joao Mario kunne se sit forsøg gå i mål.

Se kampens højdepunkter og statistikker under reklamen.

PSG 1-0 Benfica (Kylian Mbappé, 40′):

PSG 1-1 Benfica (Joao Mario, 62′):

Avis: Mbappé er “eksploderet” – nu vil han forlade PSG